top of page
recepten2.jpg

De smaak van deze speciale gin laat zich heel goed combineren met diverse garnituren die een gin & tonic verrassende wendingen kunnen geven: van zachte bitters tot florale en citrustoetsen. Maar een cocktail of gin & tonic op basis van ZOER gin behoort ook tot de mogelijkheden. Experimenteer en ontdek de mogelijkheden van deze unieke gin. Op deze pagina geven we een aantal leuke, lekkere recepten met unieke ingredienten en ZOER Gin.

Recepten

hotshot.jpg

The hot shot

Met de nieuwe limited edition ZOER groene appel kaneel maak je een superlekkere winterse hotshot.

 

Neem een shotglasje en stop hier een pijpje kaneel en een schijfke groene appel in. Giet hierover de nieuwe ZOER Gin groene appel kaneel en zet hem voor 5 seconden in de micro golf. 

Geniet vervolgens van jouw warme hot shot.

greenapplecinnamon.jpg

Green apple cinnamon ZOER Gin & Tonic

De unieke smaak van groene appel kaneel mix je best met een Fever Tree Elderflower Tonic. Afwerken kan met steranijs een schijfje appel en een stokje kaneel. Ook lekker met een takje thym.

ZOER ♡ Chérie cocktail

Giet 5cl ZOER Gin original & 5cl Pipo appel-kers over een Tumbler gevuld met crushed ice. Vul aan met Ritchie (lemon with a hint of raspberry) en werk af met 1 roze smoelentrekker, 1 takje rozemarijn en een schijfje limoen.

 

Enjoy!

WhatsApp Image 2022-02-11 at 16.54.38 (1).jpeg

De Zoer Gin & Sergio

Een ZOER Gin & Tonic recept speciaal voor de fijnproever.

 

Neem een groot ginglas, een echte kelk. Doe er enkele blokjes ijs in en wals door het glas. Schenk hierover 5cl ZOER Gin Original.

Werk af met zeste van mandarijn  een stokje kaneel. Als mixer kiezen we de Fever-tree Clementine Tonic Water van Sergio Herman.​ Ook lekker met ZOER Gin Violet.

sergio2.jpg
ZOER_lemon.jpg

The Yellow One Gin Tonic

Met de nieuwe smaak in het gamma, lemon, maak je een frisse Gin & Tonic met Fever-Tree indian tonic, munt, een gedroogde citroen en 

zeste van citroen.

De diepe smaak agrumsmaak en de frisse zurigheid zorgen voor een ideale dorstlesser.

ZOER_violet.jpg

The Purple One Gin & Rose Lemonade

Met de nieuwe violet smaak maak je een lekker zoete cocktail door hem te mixen met Fentimans rose lemonade.

De florale toets van de limonade versterkt de violetsmaak en zorgt voor een friszoete smaakbom.

 

Afwerken met een takje rozemarijn, een schijfje gedroogde citroen en een stokje kaneel.

Negroni met ZOER Gin

De Negroni is een klassieke, cocktail afkomstig uit "la bella italia" met een bitterzoete smaak. 


In 3 zeer eenvoudige stappen maak je de “Negroni Zoer”: 
Vul een tumbler glas met ijsblokjes. 
Voeg ZOERGin (30ml), rode vermouth (suggestie Blosm Red) (30ml) en Campari (30ml) toe. Roer zo'n twintig seconden en garneer de met zeste van sinaasappel.

Gezondheid!

zoergroni.jpg

Zoer Mule

Ontdek de verfrissende lentesmaak van ‘Zoer Mule’!

 

Schenk 5cl Zoer Gin en 2cl limoensap in een leuk glas met crushed ijs. Snij de limoen in schijfjes en doe er één of twee in het glas. Vul het glas verder aan met ijs en voeg(15cl) gemberbier toe. Roer even door elkaar.  Werk af met enkele blaadjes munt, een echte smoelentrekker en serveer met een rietje.  Je proeft zo de verfrissende smaak van de lente in je glas.  Enjoy!.

moele.jpg
cocktail1.png

Summer tip

Serveer ‘ZOER’ met Fever-Tree mediterranean, een schijfje rode peper en een takje zeekraal.  Alle smaken verenigd in een smaakbom!

cocktail2.png

Spring tip

Onze favoriet! Heerlijk met Schweppes pink pepper, afgewerkt met zeste van limoen en enkele granaatappelpitjes.

Autumn tip

Een zachte herfstcocktail met 3 gelijke delen: ‘ZOER’, Pipo appelsap en bruiswater. Afwerken met een takje munt en een smoelentrekker.

cocktail3.png

Winter tip

Maar ook ‘on the rocks’ is ‘ZOER’ een ideale  smaakmaker. Hier gecombineerd met steranijs, kaneel en een gedroogd  appelsientje.

cocktail4.png
bottom of page