recepten2.jpg

De smaak van ZOER laat zich heel goed combineren met diverse garnituren die een gin-tonic verrassende wendingen kunnen geven: van zachte bitters tot florale en citrustoetsen. Maar een cocktail op basis van ZOER behoort ook tot de mogelijkheden. Experimenteer en ontdek de mogelijkheden van ZOER.

Recepten

Negroni met ZOER Gin

De Negroni is een klassieke, cocktail afkomstig uit "la bella italia" met een bitterzoete smaak. 


In 3 zeer eenvoudige stappen maak je de “Negroni Zoer”: 
Vul een tumbler glas met ijsblokjes. 
Voeg ZOERGin (30ml), rode vermouth (suggestie Blosm Red) (30ml) en Campari (30ml) toe. 
Roer zo'n twintig seconden en garneer de met zeste van sinaasappel.

Gezondheid!

zoergroni.jpg

Zoer Mule

Ontdek de verfrissende lentesmaak van ‘Zoer Mule’!

 

Schenk 5cl Zoer Gin en 2cl limoensap in een leuk glas met crushed ijs. Snij de limoen in schijfjes en doe er één of twee in het glas. Vul het glas verder aan met ijs en voeg(15cl) gemberbier toe. Roer even door elkaar.  Werk af met enkele blaadjes munt, een echte smoelentrekker en serveer met een rietje.  Je proeft zo de verfrissende smaak van de lente in je glas.  Enjoy!.

moele.jpg
cocktail1.png

Summer tip

Serveer ‘ZOER’ met Fever-Tree mediterranean, een schijfje rode peper en een takje zeekraal.  Alle smaken verenigd in een smaakbom!

cocktail2.png

Spring tip

Onze favoriet! Heerlijk met Schweppes pink pepper, afgewerkt met zeste van limoen en enkele granaatappelpitjes.

Autumn tip

Een zachte herfstcocktail met 3 gelijke delen: ‘ZOER’, Pipo appelsap en bruiswater. Afwerken met een takje munt en een smoelentrekker.

cocktail3.png

Winter tip

Maar ook ‘on the rocks’ is ‘ZOER’ een ideale  smaakmaker. Hier gecombineerd met steranijs, kaneel en een gedroogd  appelsientje.

cocktail4.png